Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6021
Title: Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства
Authors: Язіна, В.А.
Кучер, М.М.
Сабіров, О.В.
Keywords: підприємства готельно-ресторанного господарства
продукція
послуги
управління
якість
Issue Date: 3-Nov-2023
Publisher: Мукачівський державний університет
Citation: Язіна, В., Кучер, М., Сабіров, О. (2021). Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Економіка та суспільство, Випуск 34, 2021.
Series/Report no.: Економіка та суспільство;Випуск 34, 2021
Abstract: Стаття присвячена засадам успішного функціонування та розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства за умов успішного управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Проаналізовано, що якість продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства це головний критерій успіху ведення бізнесу. Аргументовано, що управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства – один із основних інструментів менеджменту та маркетингу та потребує ґрунтовного дослідження. Висвітлено сучасний стан якості продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Наведено характеристику особливостей сучасних систем управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Розглянуто актуальність створення та розробки актуальних напрямів управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства на вітчизняному рівні та обґрунтовано необхідність їх застосування на практиці як багатоелементної системи, що має позитивний вплив на функціонування готельно-ресторанного господарства.
URI: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6021
ISSN: 2524-0072
Appears in Collections:Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Язіна В.А., Кучер М.М., Сабіров О.В..pdf269,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.