Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6021
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЯзіна, В.А.-
dc.contributor.authorКучер, М.М.-
dc.contributor.authorСабіров, О.В.-
dc.date.accessioned2023-11-03T09:46:40Z-
dc.date.available2023-11-03T09:46:40Z-
dc.date.issued2023-11-03-
dc.identifier.citationЯзіна, В., Кучер, М., Сабіров, О. (2021). Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Економіка та суспільство, Випуск 34, 2021.uk_UA
dc.identifier.issn2524-0072-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6021-
dc.description.abstractСтаття присвячена засадам успішного функціонування та розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства за умов успішного управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Проаналізовано, що якість продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства це головний критерій успіху ведення бізнесу. Аргументовано, що управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства – один із основних інструментів менеджменту та маркетингу та потребує ґрунтовного дослідження. Висвітлено сучасний стан якості продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Наведено характеристику особливостей сучасних систем управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства. Розглянуто актуальність створення та розробки актуальних напрямів управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарства на вітчизняному рівні та обґрунтовано необхідність їх застосування на практиці як багатоелементної системи, що має позитивний вплив на функціонування готельно-ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМукачівський державний університетuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка та суспільство;Випуск 34, 2021-
dc.subjectпідприємства готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectпослугиuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleСучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Язіна В.А., Кучер М.М., Сабіров О.В..pdf269,23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.