Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6020
Назва: Концепт автоматизації та особливості застосування сучасних інформаційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства
Автори: Язіна, В.А.
Кучер, М.М.
Небаба, Н.О.
Ключові слова: автоматизація
інформаційні технології
концепція «автоматичного контролю»
науково-технічний прогрес
підприємства готельно-ресторанного господарства
програмне та апаратне забезпечення
Дата публікації: 3-лис-2023
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Бібліографічний опис: Язіна В.А., Кучер М.М., Небаба Н.О. Концепт автоматизації та особливості застосування сучасних інформаційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Причорноморські економічні студії, Випуск 75. 2022. С. 59-62.
Серія/номер: Причорноморські економічні студії;Випуск 75. 2022
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена темі становлення та розвитку автоматизації підприємств готельно- ресторанного господарства. Вивчено, проаналізовано та узагальнено наявні наукові тео- ретичні праці як вітчизняних, так і світових авторів, окремої уваги приділено вивченню та наведенню прикладів практичного застосування різних напрямків використання можливос- тей автоматизованого виробництва. Ґрунтовно розглянуто можливості та перспективи трьох різних рівнів автоматизації, що представлені на сучасному ринку надання послуг. Проаналізовані різні типи автоматизації виробництва, що використовуються у сучасних умовах. Запропоновано використання ефективної концепції автоматизації на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Автоматизація сфери послуг є сучасним прогресив- ним напрямком, що дозволяє трансформувати та впровадити надання послуг у багато сек- торів економіки, зокрема у готельно-ресторанне господарство.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6020
ISSN: 2524-0900
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Язіна В.А., Кучер М.М., Небаба Н.О..pdf147,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.