Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6020
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯзіна, В.А.-
dc.contributor.authorКучер, М.М.-
dc.contributor.authorНебаба, Н.О.-
dc.date.accessioned2023-11-03T09:39:11Z-
dc.date.available2023-11-03T09:39:11Z-
dc.date.issued2023-11-03-
dc.identifier.citationЯзіна В.А., Кучер М.М., Небаба Н.О. Концепт автоматизації та особливості застосування сучасних інформаційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Причорноморські економічні студії, Випуск 75. 2022. С. 59-62.uk_UA
dc.identifier.issn2524-0900-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6020-
dc.description.abstractСтаття присвячена темі становлення та розвитку автоматизації підприємств готельно- ресторанного господарства. Вивчено, проаналізовано та узагальнено наявні наукові тео- ретичні праці як вітчизняних, так і світових авторів, окремої уваги приділено вивченню та наведенню прикладів практичного застосування різних напрямків використання можливос- тей автоматизованого виробництва. Ґрунтовно розглянуто можливості та перспективи трьох різних рівнів автоматизації, що представлені на сучасному ринку надання послуг. Проаналізовані різні типи автоматизації виробництва, що використовуються у сучасних умовах. Запропоновано використання ефективної концепції автоматизації на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Автоматизація сфери послуг є сучасним прогресив- ним напрямком, що дозволяє трансформувати та впровадити надання послуг у багато сек- торів економіки, зокрема у готельно-ресторанне господарство.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПричорноморський науково-дослідний інститут економіки та інноваційuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПричорноморські економічні студії;Випуск 75. 2022-
dc.subjectавтоматизаціяuk_UA
dc.subjectінформаційні технологіїuk_UA
dc.subjectконцепція «автоматичного контролю»uk_UA
dc.subjectнауково-технічний прогресuk_UA
dc.subjectпідприємства готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectпрограмне та апаратне забезпеченняuk_UA
dc.titleКонцепт автоматизації та особливості застосування сучасних інформаційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Язіна В.А., Кучер М.М., Небаба Н.О..pdf147,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.