Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6020
Назва: | Концепт автоматизації та особливості застосування сучасних інформаційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства |
Автори: | Язіна, В.А. Кучер, М.М. Небаба, Н.О. |
Ключові слова: | автоматизація інформаційні технології концепція «автоматичного контролю» науково-технічний прогрес підприємства готельно-ресторанного господарства програмне та апаратне забезпечення |
Дата публікації: | 3-лис-2023 |
Видавництво: | Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій |
Бібліографічний опис: | Язіна В.А., Кучер М.М., Небаба Н.О. Концепт автоматизації та особливості застосування сучасних інформаційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Причорноморські економічні студії, Випуск 75. 2022. С. 59-62. |
Серія/номер: | Причорноморські економічні студії;Випуск 75. 2022 |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена темі становлення та розвитку автоматизації підприємств готельно- ресторанного господарства. Вивчено, проаналізовано та узагальнено наявні наукові тео- ретичні праці як вітчизняних, так і світових авторів, окремої уваги приділено вивченню та наведенню прикладів практичного застосування різних напрямків використання можливос- тей автоматизованого виробництва. Ґрунтовно розглянуто можливості та перспективи трьох різних рівнів автоматизації, що представлені на сучасному ринку надання послуг. Проаналізовані різні типи автоматизації виробництва, що використовуються у сучасних умовах. Запропоновано використання ефективної концепції автоматизації на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Автоматизація сфери послуг є сучасним прогресив- ним напрямком, що дозволяє трансформувати та впровадити надання послуг у багато сек- торів економіки, зокрема у готельно-ресторанне господарство. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6020 |
ISSN: | 2524-0900 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Язіна В.А., Кучер М.М., Небаба Н.О..pdf | 147,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.