Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6016
Назва: | Сучасні тенденції розвитку товарознавства харчових продуктів |
Інші назви: | Current trends in the development of food commodity research |
Автори: | Язіна, В.А. Вишнікіна, О.В. Сабіров, О.В. |
Ключові слова: | товарознавство якість харчових продуктів розвиток виробництва та споживання продовольчі провари тенденції розвитку в економіці |
Дата публікації: | 2-лис-2023 |
Видавництво: | Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій |
Бібліографічний опис: | Язіна В.А., Вишнікіна О.В., Сабіров О.В. Сучасні тенденції розвитку товарознавства харчових продуктів. Інфраструктура ринку, Випуск 67. 2022. С. 167-170. |
Серія/номер: | Інфраструктура ринку;Випуск 67. 2022 |
Короткий огляд (реферат): | Статтю присвячено розкриттю сутності та перспектив удосконалення системи тех- ніко-економічної діяльності зі створення, збереження та оцінки якості продукції відповідно до призначення. Аргументовано, що разом з розвитком глобалізаційних процесів у світі товарознавство харчових продуктів поступово змінюється у підходах щодо визначення при- роди, властивостей продовольства як товару та його руху до покупців. Проаналізовано роль дослідження споживчих властивостей традиційних та нових харчових продуктів з метою контролю за їх якістю та споживанням. Висвітлено необхідність розробки нових режимів, способів зберігання та транспортування харчових продуктів із залученням новітніх техно- логій. Доведено, що вдосконалення товарознавства харчових продуктів в глобальному сенсі веде до світу, вільного від голоду, де сільське господарство та промисловість сприяє підви- щенню рівня життя людей з урахуванням економічної, соціальної та екологічної доцільності. Наведено приклади впровадження результатів технологічного прогресу для ефективнішого використання ресурсів і підвищення безпеки харчових продуктів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6016 |
ISSN: | 2519-2868 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Язіна В., Вишнікіна О., Сабіров О..pdf | 152,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.