Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6016
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Язіна, В.А. | - |
dc.contributor.author | Вишнікіна, О.В. | - |
dc.contributor.author | Сабіров, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-02T11:33:30Z | - |
dc.date.available | 2023-11-02T11:33:30Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-02 | - |
dc.identifier.citation | Язіна В.А., Вишнікіна О.В., Сабіров О.В. Сучасні тенденції розвитку товарознавства харчових продуктів. Інфраструктура ринку, Випуск 67. 2022. С. 167-170. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2519-2868 | - |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6016 | - |
dc.description.abstract | Статтю присвячено розкриттю сутності та перспектив удосконалення системи тех- ніко-економічної діяльності зі створення, збереження та оцінки якості продукції відповідно до призначення. Аргументовано, що разом з розвитком глобалізаційних процесів у світі товарознавство харчових продуктів поступово змінюється у підходах щодо визначення при- роди, властивостей продовольства як товару та його руху до покупців. Проаналізовано роль дослідження споживчих властивостей традиційних та нових харчових продуктів з метою контролю за їх якістю та споживанням. Висвітлено необхідність розробки нових режимів, способів зберігання та транспортування харчових продуктів із залученням новітніх техно- логій. Доведено, що вдосконалення товарознавства харчових продуктів в глобальному сенсі веде до світу, вільного від голоду, де сільське господарство та промисловість сприяє підви- щенню рівня життя людей з урахуванням економічної, соціальної та екологічної доцільності. Наведено приклади впровадження результатів технологічного прогресу для ефективнішого використання ресурсів і підвищення безпеки харчових продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інфраструктура ринку;Випуск 67. 2022 | - |
dc.subject | товарознавство | uk_UA |
dc.subject | якість харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | розвиток виробництва та споживання | uk_UA |
dc.subject | продовольчі провари | uk_UA |
dc.subject | тенденції розвитку в економіці | uk_UA |
dc.title | Сучасні тенденції розвитку товарознавства харчових продуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | Current trends in the development of food commodity research | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Язіна В., Вишнікіна О., Сабіров О..pdf | 152,64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.