Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/5403
Title: Українські superfoods: економічні, екологічні, психофізіологічні, гастрокультурні аспекти
Authors: Лихолат, О.А.
Вишнікіна, О.В.
Матухно, О.С.
Keywords: суперфуди
споживачі
збалансоване харчування
українські виробники
комунікаційні і маркетингові стратегії
Issue Date: 29-May-2023
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Лихолат О.А. Українські superfoods: економічні, екологічні, психофізіологічні, гастрокультурні аспекти / О.А. Лихолат, О.В. Вишнікіна, О.С. Матухно // Науковий погляд: економіка та управління, № 1 (81) / 2023. С. 128-133.
Series/Report no.: Науковий погляд: економіка та управління;№ 1 (81) / 2023
Abstract: Натепер попит на більш здорову та стійку їжу сприяє зростанню сегменту споживачів, які обирають збалансоване, здорове, екологічно чисте та безпечне харчування. Прогресуючий інтересу до здорових звичок створив ринок продукції, що зазвичай називають «superfoods». Проведений аналіз ринку суперфудів України, перспектив його розвитку та основних продуктів, що можуть бути запропоновані вітчизняному споживачу, дозволив визначити економічне, екологічне, психофізіологічне та гастрокультурне значення суперфудів. що можуть бути запропоновані українськими виробниками. Піклування про здоров'я і знання споживачів, що відіграють важливу роль у споживанні суперфудів, свідчать про важливість застосування комунікаційних і маркетингових стратегій для популяризації українських регіональних суперфудів.
URI: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5403
ISSN: 2706-9079
Appears in Collections:2023/1(81)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf385,32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.