Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/5403
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛихолат, О.А.-
dc.contributor.authorВишнікіна, О.В.-
dc.contributor.authorМатухно, О.С.-
dc.date.accessioned2023-05-29T08:45:17Z-
dc.date.available2023-05-29T08:45:17Z-
dc.date.issued2023-05-29-
dc.identifier.citationЛихолат О.А. Українські superfoods: економічні, екологічні, психофізіологічні, гастрокультурні аспекти / О.А. Лихолат, О.В. Вишнікіна, О.С. Матухно // Науковий погляд: економіка та управління, № 1 (81) / 2023. С. 128-133.uk_UA
dc.identifier.issn2706-9079-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5403-
dc.description.abstractНатепер попит на більш здорову та стійку їжу сприяє зростанню сегменту споживачів, які обирають збалансоване, здорове, екологічно чисте та безпечне харчування. Прогресуючий інтересу до здорових звичок створив ринок продукції, що зазвичай називають «superfoods». Проведений аналіз ринку суперфудів України, перспектив його розвитку та основних продуктів, що можуть бути запропоновані вітчизняному споживачу, дозволив визначити економічне, екологічне, психофізіологічне та гастрокультурне значення суперфудів. що можуть бути запропоновані українськими виробниками. Піклування про здоров'я і знання споживачів, що відіграють важливу роль у споживанні суперфудів, свідчать про важливість застосування комунікаційних і маркетингових стратегій для популяризації українських регіональних суперфудів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНауковий погляд: економіка та управління;№ 1 (81) / 2023-
dc.subjectсуперфудиuk_UA
dc.subjectспоживачіuk_UA
dc.subjectзбалансоване харчуванняuk_UA
dc.subjectукраїнські виробникиuk_UA
dc.subjectкомунікаційні і маркетингові стратегіїuk_UA
dc.titleУкраїнські superfoods: економічні, екологічні, психофізіологічні, гастрокультурні аспектиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:2023/1(81)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20.pdf385,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.