Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/5403
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лихолат, О.А. | - |
dc.contributor.author | Вишнікіна, О.В. | - |
dc.contributor.author | Матухно, О.С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-29T08:45:17Z | - |
dc.date.available | 2023-05-29T08:45:17Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-29 | - |
dc.identifier.citation | Лихолат О.А. Українські superfoods: економічні, екологічні, психофізіологічні, гастрокультурні аспекти / О.А. Лихолат, О.В. Вишнікіна, О.С. Матухно // Науковий погляд: економіка та управління, № 1 (81) / 2023. С. 128-133. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2706-9079 | - |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5403 | - |
dc.description.abstract | Натепер попит на більш здорову та стійку їжу сприяє зростанню сегменту споживачів, які обирають збалансоване, здорове, екологічно чисте та безпечне харчування. Прогресуючий інтересу до здорових звичок створив ринок продукції, що зазвичай називають «superfoods». Проведений аналіз ринку суперфудів України, перспектив його розвитку та основних продуктів, що можуть бути запропоновані вітчизняному споживачу, дозволив визначити економічне, екологічне, психофізіологічне та гастрокультурне значення суперфудів. що можуть бути запропоновані українськими виробниками. Піклування про здоров'я і знання споживачів, що відіграють важливу роль у споживанні суперфудів, свідчать про важливість застосування комунікаційних і маркетингових стратегій для популяризації українських регіональних суперфудів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Науковий погляд: економіка та управління;№ 1 (81) / 2023 | - |
dc.subject | суперфуди | uk_UA |
dc.subject | споживачі | uk_UA |
dc.subject | збалансоване харчування | uk_UA |
dc.subject | українські виробники | uk_UA |
dc.subject | комунікаційні і маркетингові стратегії | uk_UA |
dc.title | Українські superfoods: економічні, екологічні, психофізіологічні, гастрокультурні аспекти | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 2023/1(81) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
20.pdf | 385,32 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.