Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/5401
Title: Управління якістю готельного продукту та особливості його формування
Authors: Язіна, В.А.
Кучер, М.М.
Федорова, А.О.
Keywords: готель
готельний продукт
індустрія гостинності
основні та додаткові послуги
управління якістю
Issue Date: 29-May-2023
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Язіна В.А. Управління якістю готельного продукту та особливості його формування / В.А. Язіна, М.М. Кучер, А.О. Федорова // Науковий погляд: економіка та управління, № 1 (81) / 2023. С. 116-120.
Series/Report no.: Науковий погляд: економіка та управління;№ 1 (81) / 2023
Abstract: Стаття присвячена аналітичному розгляду готельного продукту як основного детермінанту готельного господарства, що розвивається разом із швидкоплинністю сучасних технологій в індустрії гостинності. Досліджено типи готельного продукту в контексті реалізації готельних послуг у процесі трудової діяльності з урахуванням тенденцій появи нових викликів в індустрії гостинності. Проаналізована концепція готельного продукту. Встановлено, що особливості процесу надання готельного продукту у готелях є надважливим критерієм дотримання національних та міжнародних стандартів. Зазначено важливість структури комплексного готельного продукту, що включає наступні типи: основний, супутній, спеціальний, додатковий та доведено їх важливість. Визначено оптимально ефективну технологію надання додаткових готельних послуг. Встановлено основні чинники, що ефективно впливають на формування готельного продукту на підприємствах індустрії гостинності.
URI: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5401
ISSN: 2706-9079
Appears in Collections:2023/1(81)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf410,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.