Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5401
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯзіна, В.А.-
dc.contributor.authorКучер, М.М.-
dc.contributor.authorФедорова, А.О.-
dc.date.accessioned2023-05-29T08:33:37Z-
dc.date.available2023-05-29T08:33:37Z-
dc.date.issued2023-05-29-
dc.identifier.citationЯзіна В.А. Управління якістю готельного продукту та особливості його формування / В.А. Язіна, М.М. Кучер, А.О. Федорова // Науковий погляд: економіка та управління, № 1 (81) / 2023. С. 116-120.uk_UA
dc.identifier.issn2706-9079-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5401-
dc.description.abstractСтаття присвячена аналітичному розгляду готельного продукту як основного детермінанту готельного господарства, що розвивається разом із швидкоплинністю сучасних технологій в індустрії гостинності. Досліджено типи готельного продукту в контексті реалізації готельних послуг у процесі трудової діяльності з урахуванням тенденцій появи нових викликів в індустрії гостинності. Проаналізована концепція готельного продукту. Встановлено, що особливості процесу надання готельного продукту у готелях є надважливим критерієм дотримання національних та міжнародних стандартів. Зазначено важливість структури комплексного готельного продукту, що включає наступні типи: основний, супутній, спеціальний, додатковий та доведено їх важливість. Визначено оптимально ефективну технологію надання додаткових готельних послуг. Встановлено основні чинники, що ефективно впливають на формування готельного продукту на підприємствах індустрії гостинності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНауковий погляд: економіка та управління;№ 1 (81) / 2023-
dc.subjectготельuk_UA
dc.subjectготельний продуктuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectосновні та додаткові послугиuk_UA
dc.subjectуправління якістюuk_UA
dc.titleУправління якістю готельного продукту та особливості його формуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:2023/1(81)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf410,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.