Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/5401
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Язіна, В.А. | - |
dc.contributor.author | Кучер, М.М. | - |
dc.contributor.author | Федорова, А.О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-29T08:33:37Z | - |
dc.date.available | 2023-05-29T08:33:37Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-29 | - |
dc.identifier.citation | Язіна В.А. Управління якістю готельного продукту та особливості його формування / В.А. Язіна, М.М. Кучер, А.О. Федорова // Науковий погляд: економіка та управління, № 1 (81) / 2023. С. 116-120. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2706-9079 | - |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5401 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена аналітичному розгляду готельного продукту як основного детермінанту готельного господарства, що розвивається разом із швидкоплинністю сучасних технологій в індустрії гостинності. Досліджено типи готельного продукту в контексті реалізації готельних послуг у процесі трудової діяльності з урахуванням тенденцій появи нових викликів в індустрії гостинності. Проаналізована концепція готельного продукту. Встановлено, що особливості процесу надання готельного продукту у готелях є надважливим критерієм дотримання національних та міжнародних стандартів. Зазначено важливість структури комплексного готельного продукту, що включає наступні типи: основний, супутній, спеціальний, додатковий та доведено їх важливість. Визначено оптимально ефективну технологію надання додаткових готельних послуг. Встановлено основні чинники, що ефективно впливають на формування готельного продукту на підприємствах індустрії гостинності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Науковий погляд: економіка та управління;№ 1 (81) / 2023 | - |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | готельний продукт | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | основні та додаткові послуги | uk_UA |
dc.subject | управління якістю | uk_UA |
dc.title | Управління якістю готельного продукту та особливості його формування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 2023/1(81) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
18.pdf | 410,2 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.