Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/3985
Название: Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу
Другие названия: Methodological tools for assessing the influence of gets-factors on the development of the restaurant business enterprise
Авторы: Балацька, Н. Ю.
Balatska, N.
Ключевые слова: підприємство
ресторанний бізнес
пандемія COVID-19
коронакриза
GETS-модель
причинно-наслідковий зв’язок
оцінка
інтенсивність впливу
enterprise
restaurant business
the COVID-19 pandemic
coronacrisis
GETS-model
causal relationship
assessment
intensity of impact
Дата публикации: 21-авг-2020
Издательство: Університет митної справи та фінансів
Библиографическое описание: Балацька Н. Ю. Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу/ Н. Ю. Балацька // Науковий погляд: економіка та управління. - 2020. - №2 (68). - С. 90 - 96
Серия/номер: Науковий погляд: економіка та управління;2020. - №2 (68)
Аннотация: Умови розвитку підприємств ресторанного бізнесу змінюються під впливом широкого спектру слабкоструктурованих та розрізнених чинників зовнішнього середовища. Підтвердженням рушійної сили їхнього впливу є глобальні економічні та соціальні наслідки пандемії COVID-19. Розглянуто основні проблеми розвитку підприємств ресторанного бізнесу та сформовано перелік чинників, які мають ключове значення для забезпечення економічної активності в умовах коронакризи за групами GETS-моделі (уряд, економіка, технології, суспільство). Побудовано причинно-наслідкову мережу зв’язку GETS-факторів. Запропонований методичний інструментарій оцінки інтенсивності впливу зовнішніх чинників на розвиток підприємства ресторанного бізнесу, який дає змогу підвищити обґрунтованість управлінських рішень в умовах коронакризи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3985
ISSN: 2706-9079(Online)
2521-666X (Print)
Располагается в коллекциях:2020/2(68)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
16 Балацька Н.Ю..pdfелектронне видання734,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.