Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/3985
Название: | Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу |
Другие названия: | Methodological tools for assessing the influence of gets-factors on the development of the restaurant business enterprise |
Авторы: | Балацька, Н. Ю. Balatska, N. |
Ключевые слова: | підприємство ресторанний бізнес пандемія COVID-19 коронакриза GETS-модель причинно-наслідковий зв’язок оцінка інтенсивність впливу enterprise restaurant business the COVID-19 pandemic coronacrisis GETS-model causal relationship assessment intensity of impact |
Дата публикации: | 21-авг-2020 |
Издательство: | Університет митної справи та фінансів |
Библиографическое описание: | Балацька Н. Ю. Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу/ Н. Ю. Балацька // Науковий погляд: економіка та управління. - 2020. - №2 (68). - С. 90 - 96 |
Серия/номер: | Науковий погляд: економіка та управління;2020. - №2 (68) |
Аннотация: | Умови розвитку підприємств ресторанного бізнесу змінюються під впливом широкого спектру слабкоструктурованих та розрізнених чинників зовнішнього середовища. Підтвердженням рушійної сили їхнього впливу є глобальні економічні та соціальні наслідки пандемії COVID-19. Розглянуто основні проблеми розвитку підприємств ресторанного бізнесу та сформовано перелік чинників, які мають ключове значення для забезпечення економічної активності в умовах коронакризи за групами GETS-моделі (уряд, економіка, технології, суспільство). Побудовано причинно-наслідкову мережу зв’язку GETS-факторів. Запропонований методичний інструментарій оцінки інтенсивності впливу зовнішніх чинників на розвиток підприємства ресторанного бізнесу, який дає змогу підвищити обґрунтованість управлінських рішень в умовах коронакризи. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3985 |
ISSN: | 2706-9079(Online) 2521-666X (Print) |
Располагается в коллекциях: | 2020/2(68) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
16 Балацька Н.Ю..pdf | електронне видання | 734,44 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.