Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/3985
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБалацька, Н. Ю.-
dc.contributor.authorBalatska, N.-
dc.date.accessioned2020-08-21T09:34:51Z-
dc.date.available2020-08-21T09:34:51Z-
dc.date.issued2020-08-21-
dc.identifier.citationБалацька Н. Ю. Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу/ Н. Ю. Балацька // Науковий погляд: економіка та управління. - 2020. - №2 (68). - С. 90 - 96uk_UA
dc.identifier.issn2706-9079(Online)-
dc.identifier.issn2521-666X (Print)-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3985-
dc.description.abstractУмови розвитку підприємств ресторанного бізнесу змінюються під впливом широкого спектру слабкоструктурованих та розрізнених чинників зовнішнього середовища. Підтвердженням рушійної сили їхнього впливу є глобальні економічні та соціальні наслідки пандемії COVID-19. Розглянуто основні проблеми розвитку підприємств ресторанного бізнесу та сформовано перелік чинників, які мають ключове значення для забезпечення економічної активності в умовах коронакризи за групами GETS-моделі (уряд, економіка, технології, суспільство). Побудовано причинно-наслідкову мережу зв’язку GETS-факторів. Запропонований методичний інструментарій оцінки інтенсивності впливу зовнішніх чинників на розвиток підприємства ресторанного бізнесу, який дає змогу підвищити обґрунтованість управлінських рішень в умовах коронакризи.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНауковий погляд: економіка та управління;2020. - №2 (68)-
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectпандемія COVID-19uk_UA
dc.subjectкоронакризаuk_UA
dc.subjectGETS-модельuk_UA
dc.subjectпричинно-наслідковий зв’язокuk_UA
dc.subjectоцінкаuk_UA
dc.subjectінтенсивність впливуuk_UA
dc.subjectenterpriseuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectthe COVID-19 pandemicuk_UA
dc.subjectcoronacrisisuk_UA
dc.subjectGETS-modeluk_UA
dc.subjectcausal relationshipuk_UA
dc.subjectassessmentuk_UA
dc.subjectintensity of impactuk_UA
dc.titleМетодичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeMethodological tools for assessing the influence of gets-factors on the development of the restaurant business enterpriseuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:2020/2(68)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
16 Балацька Н.Ю..pdfелектронне видання734,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.