Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/3985
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Балацька, Н. Ю. | - |
dc.contributor.author | Balatska, N. | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-21T09:34:51Z | - |
dc.date.available | 2020-08-21T09:34:51Z | - |
dc.date.issued | 2020-08-21 | - |
dc.identifier.citation | Балацька Н. Ю. Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу/ Н. Ю. Балацька // Науковий погляд: економіка та управління. - 2020. - №2 (68). - С. 90 - 96 | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2706-9079(Online) | - |
dc.identifier.issn | 2521-666X (Print) | - |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3985 | - |
dc.description.abstract | Умови розвитку підприємств ресторанного бізнесу змінюються під впливом широкого спектру слабкоструктурованих та розрізнених чинників зовнішнього середовища. Підтвердженням рушійної сили їхнього впливу є глобальні економічні та соціальні наслідки пандемії COVID-19. Розглянуто основні проблеми розвитку підприємств ресторанного бізнесу та сформовано перелік чинників, які мають ключове значення для забезпечення економічної активності в умовах коронакризи за групами GETS-моделі (уряд, економіка, технології, суспільство). Побудовано причинно-наслідкову мережу зв’язку GETS-факторів. Запропонований методичний інструментарій оцінки інтенсивності впливу зовнішніх чинників на розвиток підприємства ресторанного бізнесу, який дає змогу підвищити обґрунтованість управлінських рішень в умовах коронакризи. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Науковий погляд: економіка та управління;2020. - №2 (68) | - |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | пандемія COVID-19 | uk_UA |
dc.subject | коронакриза | uk_UA |
dc.subject | GETS-модель | uk_UA |
dc.subject | причинно-наслідковий зв’язок | uk_UA |
dc.subject | оцінка | uk_UA |
dc.subject | інтенсивність впливу | uk_UA |
dc.subject | enterprise | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | the COVID-19 pandemic | uk_UA |
dc.subject | coronacrisis | uk_UA |
dc.subject | GETS-model | uk_UA |
dc.subject | causal relationship | uk_UA |
dc.subject | assessment | uk_UA |
dc.subject | intensity of impact | uk_UA |
dc.title | Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title.alternative | Methodological tools for assessing the influence of gets-factors on the development of the restaurant business enterprise | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 2020/2(68) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
16 Балацька Н.Ю..pdf | електронне видання | 734,44 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.