Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/3985
Назва: | Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу |
Інші назви: | Methodological tools for assessing the influence of gets-factors on the development of the restaurant business enterprise |
Автори: | Балацька, Н. Ю. Balatska, N. |
Ключові слова: | підприємство ресторанний бізнес пандемія COVID-19 коронакриза GETS-модель причинно-наслідковий зв’язок оцінка інтенсивність впливу enterprise restaurant business the COVID-19 pandemic coronacrisis GETS-model causal relationship assessment intensity of impact |
Дата публікації: | 21-сер-2020 |
Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
Бібліографічний опис: | Балацька Н. Ю. Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу/ Н. Ю. Балацька // Науковий погляд: економіка та управління. - 2020. - №2 (68). - С. 90 - 96 |
Серія/номер: | Науковий погляд: економіка та управління;2020. - №2 (68) |
Короткий огляд (реферат): | Умови розвитку підприємств ресторанного бізнесу змінюються під впливом широкого спектру слабкоструктурованих та розрізнених чинників зовнішнього середовища. Підтвердженням рушійної сили їхнього впливу є глобальні економічні та соціальні наслідки пандемії COVID-19. Розглянуто основні проблеми розвитку підприємств ресторанного бізнесу та сформовано перелік чинників, які мають ключове значення для забезпечення економічної активності в умовах коронакризи за групами GETS-моделі (уряд, економіка, технології, суспільство). Побудовано причинно-наслідкову мережу зв’язку GETS-факторів. Запропонований методичний інструментарій оцінки інтенсивності впливу зовнішніх чинників на розвиток підприємства ресторанного бізнесу, який дає змогу підвищити обґрунтованість управлінських рішень в умовах коронакризи. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3985 |
ISSN: | 2706-9079(Online) 2521-666X (Print) |
Розташовується у зібраннях: | 2020/2(68) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
16 Балацька Н.Ю..pdf | електронне видання | 734,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.