Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/3985
Назва: Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу
Інші назви: Methodological tools for assessing the influence of gets-factors on the development of the restaurant business enterprise
Автори: Балацька, Н. Ю.
Balatska, N.
Ключові слова: підприємство
ресторанний бізнес
пандемія COVID-19
коронакриза
GETS-модель
причинно-наслідковий зв’язок
оцінка
інтенсивність впливу
enterprise
restaurant business
the COVID-19 pandemic
coronacrisis
GETS-model
causal relationship
assessment
intensity of impact
Дата публікації: 21-сер-2020
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Балацька Н. Ю. Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу/ Н. Ю. Балацька // Науковий погляд: економіка та управління. - 2020. - №2 (68). - С. 90 - 96
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;2020. - №2 (68)
Короткий огляд (реферат): Умови розвитку підприємств ресторанного бізнесу змінюються під впливом широкого спектру слабкоструктурованих та розрізнених чинників зовнішнього середовища. Підтвердженням рушійної сили їхнього впливу є глобальні економічні та соціальні наслідки пандемії COVID-19. Розглянуто основні проблеми розвитку підприємств ресторанного бізнесу та сформовано перелік чинників, які мають ключове значення для забезпечення економічної активності в умовах коронакризи за групами GETS-моделі (уряд, економіка, технології, суспільство). Побудовано причинно-наслідкову мережу зв’язку GETS-факторів. Запропонований методичний інструментарій оцінки інтенсивності впливу зовнішніх чинників на розвиток підприємства ресторанного бізнесу, який дає змогу підвищити обґрунтованість управлінських рішень в умовах коронакризи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3985
ISSN: 2706-9079(Online)
2521-666X (Print)
Розташовується у зібраннях:2020/2(68)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16 Балацька Н.Ю..pdfелектронне видання734,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.