Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/3722
Название: | Бізнес-модель підприємства ресторанного господарства: сучасний науковий погляд на визначення та ключові характеристики |
Другие названия: | The business model of restaurant business enterprise: a modern scientific perspective on the definition and key characteristics |
Авторы: | Гросул, В. А. Чатченко, О. Є. Hrosul, V. Chatchenko, O. |
Ключевые слова: | бізнес-модель підприємства ресторанне господарство концепція ключові ресурси ключові процеси ключові компетенції модель отримання доходів вартість цінність пропозиція інтегрований підхід enterprise business model concept key resources key processes core competencies revenue model value value supply integrated approach |
Дата публикации: | 19-ноя-2019 |
Издательство: | Університет митної справи та фінансів |
Библиографическое описание: | Гросул В. А. Бізнес-модель підприємства ресторанного господарства: сучасний науковий погляд на визначення та ключові характеристики / В. А. Гросул, О. Є. Чатченко // Науковий погляд: економіка та управління. – 2019. - № 3(65) . – С. 133 - 143 |
Серия/номер: | Науковий погляд: економіка та управління;2019. - № 3(65) |
Аннотация: | У статті досліджено основні підходи до трактування сутності поняття «бізнес-модель підприємства» в сучасному науковому полі. Проаналізовано основні етапи розвитку концепції бізнес-моделі. Обґрунтовано трансформаційний зв’язок бізнес-моделі, бізнес-процесів та стратегії підприємства. Виділені ключові характеристики, які визначають зміст терміна «бізнес-модель підприємства». Систематизовано позиції, з яких визначається сутність терміна «бізнес-модель підприємства» в сучасній науковій літературі. Сформульовано авторське бачення змісту «бізнес-моделі підприємства ресторанного господарства» як комбінації критичних елементів «логіки» створення, присвоєння та утримання цінності, залучення та передачі вартості відповідно до ключових процесів (виробництво, реалізація та організація споживання), а також способів їх організації в мережі зацікавлених сторін, які спрямовані на генерування нових конкурентних переваг у довгостроковій перспективі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/3722 |
ISSN: | 2521-666X |
Располагается в коллекциях: | 2019/3(65) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
16 Гросул В. Бізнес-модель.pdf | електронне видання | 379,67 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.