Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2-лис-2023Сучасні тенденції розвитку товарознавства харчових продуктівЯзіна, В.А.; Вишнікіна, О.В.; Сабіров, О.В.
3-лис-2023Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Кучер, М.М.; Сабіров, О.В.
6-лис-2023Основні напрями розвитку міжнародної гостинності та шляхи вдосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Сабіров, О.В.; Вишнікіна, О.В.
6-лис-2023Електронне меню як ефективний інтерактивний сервіс сучасних підприємств ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Погребняк, А.В.; Сабіров, О.В.
6-лис-2023Інструменти популяризації підприємств ресторанного господарства у соціальних мережахСабіров, О.В.; Вишнікіна, О.В.; Язіна, В.А.
16-лис-2023Стандартизація вмісту потенційно токсичних елементів у рибі та морепродуктах: порівняльний аналіз міжнародних стандартів та ДСТУЛихолат, О.А.; Вишнікіна, О.В.; Сабіров, О.В.