Перегляд зібрання за групою - Автори Сабіров, О.В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
6-лис-2023Електронне меню як ефективний інтерактивний сервіс сучасних підприємств ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Погребняк, А.В.; Сабіров, О.В.
6-лис-2023Основні напрями розвитку міжнародної гостинності та шляхи вдосконалення діяльності підприємств готельно-ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Сабіров, О.В.; Вишнікіна, О.В.
16-лис-2023Стандартизація вмісту потенційно токсичних елементів у рибі та морепродуктах: порівняльний аналіз міжнародних стандартів та ДСТУЛихолат, О.А.; Вишнікіна, О.В.; Сабіров, О.В.
3-лис-2023Сучасні аспекти управління якістю продукції та послуг підприємств готельно-ресторанного господарстваЯзіна, В.А.; Кучер, М.М.; Сабіров, О.В.
2-лис-2023Сучасні тенденції розвитку товарознавства харчових продуктівЯзіна, В.А.; Вишнікіна, О.В.; Сабіров, О.В.
6-лис-2023Інструменти популяризації підприємств ресторанного господарства у соціальних мережахСабіров, О.В.; Вишнікіна, О.В.; Язіна, В.А.