Репозитарiй DSpace

Забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного бізнесу в сучасних умовах господарювання

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Озерова, С.О.
dc.date.accessioned 2024-07-29T13:32:03Z
dc.date.available 2024-07-29T13:32:03Z
dc.date.issued 2024-07-29
dc.identifier.uri http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7618
dc.description.abstract в роботі виконано такі завдання: висвітлити основні аспекти визначення поняття «конкурентоспроможність підприємства» та її основні складові; охарактеризувати фактори забезпечення конкурентоспроможності на підприємстві; обґрунтувати методичні підходи забезпечення конкурентних переваг підприємства; навести організаційно–економічну характеристику ресторану ««BROOKS Eats & Drinks»; проаналізувати конкурентні позиції підприємства на ринку ресторанних послуг; провести оцінювання конкурентного потенціалу підприємства; обґрунтувати заходи щодо підвищення конкурентоспроможності ресторану «BROOKS Eats & Drinks»; побудувати конкурентну карту ринку та виявити стратегічні положення підприємства. Методи дослідження: літературно–аналітичний, математико–статистичний, узагальнення, пояснення, метод аналізу та синтезу, порівняльно–описовий методи метод SWOT–аналізу. Практичне значення одержаних результатів полягає в тому, що теоретичні та методичні положення і пропозиції із забезпечення конкурентоспроможності можуть бути використані підприємствами ресторанного бізнесу. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries 2024;
dc.subject конкурентне середовище uk_UA
dc.subject конкурентоспроможність uk_UA
dc.subject конкуренти uk_UA
dc.subject ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject ефективність uk_UA
dc.subject оцінка конкурентоспроможності uk_UA
dc.title Забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного бізнесу в сучасних умовах господарювання uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу