dc.contributor.author |
Озерова, С.О. |
|
dc.date.accessioned |
2024-07-29T13:32:03Z |
|
dc.date.available |
2024-07-29T13:32:03Z |
|
dc.date.issued |
2024-07-29 |
|
dc.identifier.uri |
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7618 |
|
dc.description.abstract |
в роботі виконано такі завдання: висвітлити основні аспекти визначення поняття «конкурентоспроможність підприємства» та її основні складові; охарактеризувати фактори забезпечення конкурентоспроможності на підприємстві; обґрунтувати методичні підходи забезпечення конкурентних переваг підприємства; навести організаційно–економічну характеристику ресторану ««BROOKS Eats & Drinks»; проаналізувати конкурентні позиції підприємства на ринку ресторанних послуг; провести оцінювання конкурентного потенціалу підприємства; обґрунтувати заходи щодо підвищення конкурентоспроможності ресторану «BROOKS Eats & Drinks»; побудувати конкурентну карту ринку та виявити стратегічні положення підприємства.
Методи дослідження: літературно–аналітичний, математико–статистичний, узагальнення, пояснення, метод аналізу та синтезу, порівняльно–описовий методи метод SWOT–аналізу.
Практичне значення одержаних результатів полягає в тому, що теоретичні та методичні положення і пропозиції із забезпечення конкурентоспроможності можуть бути використані підприємствами ресторанного бізнесу. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Університет митної справи та фінансів |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
2024; |
|
dc.subject |
конкурентне середовище |
uk_UA |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
uk_UA |
dc.subject |
конкуренти |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
ефективність |
uk_UA |
dc.subject |
оцінка конкурентоспроможності |
uk_UA |
dc.title |
Забезпечення конкурентоспроможності закладів ресторанного бізнесу в сучасних умовах господарювання |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |