DSpace Repository

Вплив надзвичайних ситуацій (COVID–19, воєнний стан) на організацію роботи закладів ресторанного господарства України

Show simple item record

dc.contributor.author Матухно, О.С.
dc.date.accessioned 2024-07-29T13:28:33Z
dc.date.available 2024-07-29T13:28:33Z
dc.date.issued 2024-07-29
dc.identifier.uri http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7617
dc.description.abstract В роботі виконано такі завдання: проаналізувати вплив карантинних обмежень на функціонування закладів громадського харчування; проаналізувати вплив війни на функціонування закладів громадського харчування; проаналізувати комплекс рішень щодо організації роботи українських закладів ресторанного господарства під час COVID–19 та воєнного стану; проаналізувати роботу закладів ресторанного господарства в умовах надзвичайних ситуацій на прикладі кав’ярні «HAVECOFFEE»; виявити проблеми функціонування закладів ресторанного господарства в умовах надзвичайних ситуацій для визначення шляхів їх розв'язання в закладах громадського харчування; обґрунтувати комплекс заходів щодо організації роботи закладів ресторанного господарства в умовах надзвичайних ситуацій на прикладі кав’ярні «HAVECOFFEE». Методи дослідження: діалектичний детермінізм, який дає змогу відобразити вплив надзвичайних ситуацій (обумовлюють і опосередковують) на зміни в організації роботи закладів ресторанного господарства; логічний, метод системного аналізу, синтезу, узагальнення, порівняння, статистичний аналіз. Практична цінність роботи полягає в розробці рекомендацій щодо підвищення стійкості ресторанного бізнесу за умов форс–мажору та надзвичайних ситуацій, що можуть бути застосовані як для кав’ярні «HAVECOFFEE», так і загалом у ресторанній галузі. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries 2024;
dc.subject заклади ресторанного господарства uk_UA
dc.subject COVID–19 uk_UA
dc.subject війна uk_UA
dc.subject організація роботи uk_UA
dc.subject шляхи підвищення стійкості uk_UA
dc.title Вплив надзвичайних ситуацій (COVID–19, воєнний стан) на організацію роботи закладів ресторанного господарства України uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account