Короткий опис (реферат):
Мета кваліфікаційної роботи – розробка практичних рекомендацій щодо підвищення якості обслуговування клієнтів у ресторанах.
Об'єктом дослідження є процес обслуговування клієнтів у ресторанах.
Предметом дослідження є теоретико-методичні та практичні рекомендації щодо підвищення якості обслуговування клієнтів ресторанів.
Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: Збір даних та проведення аналізу задоволеності клієнтів через опитування; виявлення недоліків у процесах обслуговування та взаємодії з клієнтами; розроблення рекомендацій для покращення якості обслуговування.
При проведенні дослідження використовувалися такі методи дослідження : теоретичного аналізу актуальних наукових джерел, включаючи наукові статті, монографії, дисертації, а також результати емпіричних досліджень, проведених раніше в цій галузі, опис, анкетування клієнтів ресторану. Комплексний підхід до дослідження дозволить отримати об'єктивну та повну картину ситуації, а також зробити науково обґрунтовані висновки та рекомендації.
Практична значущість: розроблені рекомендації та заходи щодо підвищення якості обслуговування клієнтів можуть бути використані ресторанами для поліпшення своєї конкурентоспроможності та залучення більшої кількості клієнтів.