Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 7431-7440 зі 7480.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024-07-29Удосконалення менеджменту харчової безпеки на підприємствах ресторанного господарстваГурбич, Н.О.
2024-07-29Вплив надзвичайних ситуацій (COVID–19, воєнний стан) на організацію роботи закладів ресторанного господарства УкраїниМатухно, О.С.
2024-07-29Удосконалення інформаційного забезпечення процесів управління ресторанним підприємствомГоловко, Н.О.
2024-07-29Управління інфраструктурою підприємств готельного бізнесу в сучасних умовахЦикало, Є.О.
2024-07-29Диверсифікація діяльності готельно–ресторанного підприємства як спосіб підвищення ефективності його функціонуванняАльпакова, Д.К.
2024-07-29Європейський ринок готельних послуг: проблеми й перспективи розвиткуБайдак, Д.В.
2024-07-29Локальне меню як сучасний тренд ресторанного господарстваБаранець, Є.О.
2024-07-29Формування іміджу підприємства сфери гостинностіТретьякова, В.О.
2024-07-29Порівняльний аналіз стану розвитку ринку ресторанних послуг України та країн ЄСАлтунін, К.О.
2024-07-29Розробка асортименту страв, напоїв та фірмових видів продукції у закладі «Teahouse BotanicЧепіга, М.В.