Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Університет митної справи та фінансів
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Автореферати та дисертації
Збірники наукових праць
Звіти про науково-дослідні роботи
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Конференції
Періодичні видання ДДФА
Періодичні видання УМСФ
Роботи вчених Університету
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Filename
File description
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 7431-7440 зі 7480.
назад
1
...
741
742
743
744
745
746
747
...
748
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024-07-29
Удосконалення менеджменту харчової безпеки на підприємствах ресторанного господарства
Гурбич, Н.О.
2024-07-29
Вплив надзвичайних ситуацій (COVID–19, воєнний стан) на організацію роботи закладів ресторанного господарства України
Матухно, О.С.
2024-07-29
Удосконалення інформаційного забезпечення процесів управління ресторанним підприємством
Головко, Н.О.
2024-07-29
Управління інфраструктурою підприємств готельного бізнесу в сучасних умовах
Цикало, Є.О.
2024-07-29
Диверсифікація діяльності готельно–ресторанного підприємства як спосіб підвищення ефективності його функціонування
Альпакова, Д.К.
2024-07-29
Європейський ринок готельних послуг: проблеми й перспективи розвитку
Байдак, Д.В.
2024-07-29
Локальне меню як сучасний тренд ресторанного господарства
Баранець, Є.О.
2024-07-29
Формування іміджу підприємства сфери гостинності
Третьякова, В.О.
2024-07-29
Порівняльний аналіз стану розвитку ринку ресторанних послуг України та країн ЄС
Алтунін, К.О.
2024-07-29
Розробка асортименту страв, напоїв та фірмових видів продукції у закладі «Teahouse Botanic
Чепіга, М.В.
Перегляд
Автор
61
Баранник, Л. Б.
48
Пашко, П. В.
48
Приймаченко, Д. В.
48
Тертишник, В. М.
45
Мормуль, М. Ф.
39
Щитов, Д. М.
35
Leheza, Yevhen
35
Морозов, О. В.
26
Джинджоян, В. В.
25
Barannik, L. B.
.
далі >
Тема
187
державне управління
154
public administration
127
державне регулювання
111
управління
105
публічне управління
97
державна політика
90
глобалізація
90
зовнішньоекономічна діяльність
89
підприємство
88
ефективність
.
далі >
за датою випуску
3685
2020 - 2025
3461
2013 - 2019
Has File(s)
7163
true