Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8045
Title: Іспанія як регіон розвитку гастрономічного туризму
Authors: Зельцер, К.Л.
Keywords: Іспанія
гастрономія
гастрономічний туризм
кулінарний туризм
національна кухня
культура приготування
гастро-тур
туристичний імідж території
Issue Date: 30-Jun-2025
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Зельцер К.Л. Іспанія як регіон розвитку гастрономічного туризму. : кваліфікаційна робота бакалавра : 242 «Туризм» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 72 с.
Abstract: В ході роботи розкрито теоретичні основи гастрономічного туризму та його структуру; проаналізовано історію розвитку гастрономії як соціокультурного явища; досліджено природно-географічні та аграрні чинники, що вплинули на формування національної кухні Іспанії; охарактеризовано основні регіони країни як потенційні туристичні дестинації; визначено роль гастрономії у формуванні туристичного бренду Іспанії; розроблено гастрономічний маршрут «Смак Іспанії: від ферми до тарілки» та визначено маркетингові інструменти для його просування.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8045
Appears in Collections:Спеціальність: 242 Туризм

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
242_Зельцер К..pdf24,52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.