Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8045
Title: | Іспанія як регіон розвитку гастрономічного туризму |
Authors: | Зельцер, К.Л. |
Keywords: | Іспанія гастрономія гастрономічний туризм кулінарний туризм національна кухня культура приготування гастро-тур туристичний імідж території |
Issue Date: | 30-Jun-2025 |
Publisher: | Університет митної справи та фінансів |
Citation: | Зельцер К.Л. Іспанія як регіон розвитку гастрономічного туризму. : кваліфікаційна робота бакалавра : 242 «Туризм» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 72 с. |
Abstract: | В ході роботи розкрито теоретичні основи гастрономічного туризму та його структуру; проаналізовано історію розвитку гастрономії як соціокультурного явища; досліджено природно-географічні та аграрні чинники, що вплинули на формування національної кухні Іспанії; охарактеризовано основні регіони країни як потенційні туристичні дестинації; визначено роль гастрономії у формуванні туристичного бренду Іспанії; розроблено гастрономічний маршрут «Смак Іспанії: від ферми до тарілки» та визначено маркетингові інструменти для його просування. |
URI: | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8045 |
Appears in Collections: | Спеціальність: 242 Туризм |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
242_Зельцер К..pdf | 24,52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.