Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8045
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зельцер, К.Л. | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-04T09:01:21Z | - |
dc.date.available | 2025-08-04T09:01:21Z | - |
dc.date.issued | 2025-06-30 | - |
dc.identifier.citation | Зельцер К.Л. Іспанія як регіон розвитку гастрономічного туризму. : кваліфікаційна робота бакалавра : 242 «Туризм» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8045 | - |
dc.description.abstract | В ході роботи розкрито теоретичні основи гастрономічного туризму та його структуру; проаналізовано історію розвитку гастрономії як соціокультурного явища; досліджено природно-географічні та аграрні чинники, що вплинули на формування національної кухні Іспанії; охарактеризовано основні регіони країни як потенційні туристичні дестинації; визначено роль гастрономії у формуванні туристичного бренду Іспанії; розроблено гастрономічний маршрут «Смак Іспанії: від ферми до тарілки» та визначено маркетингові інструменти для його просування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.subject | Іспанія | uk_UA |
dc.subject | гастрономія | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | кулінарний туризм | uk_UA |
dc.subject | національна кухня | uk_UA |
dc.subject | культура приготування | uk_UA |
dc.subject | гастро-тур | uk_UA |
dc.subject | туристичний імідж території | uk_UA |
dc.title | Іспанія як регіон розвитку гастрономічного туризму | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність: 242 Туризм |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
242_Зельцер К..pdf | 24,52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.