Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8043
Title: Конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності в сучасному ринковому середовищі
Authors: Ніколайчик, М.А.
Keywords: конкурентоспроможність
індустрія гостинності
внутрішні ресурси
ринок готельних послуг
Issue Date: 30-Jun-2025
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Ніколайчик М.А. Конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності в сучасному ринковому середовищі : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 67 с.
Abstract: У першому розділі розкривається сутність конкурентоспроможності, механізми її забезпечення, основні фактори впливу та життєвий цикл конкурентоспроможності підприємств галузі. Розглядаються методологічні підходи до оцінки конкурентоспроможності, що дозволяє сформувати комплексний теоретичний фундамент. Другий розділ присвячено аналізу готелю «River Side», включно із загальною характеристикою, оцінкою внутрішніх ресурсів та позиціонуванням на ринку готельних послуг Закарпаття. Третій розділ містить рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності готелю та оцінку ефективності запропонованих заходів. Для підвищення конкурентоспроможності готелю «River Side» рекомендовано активізувати використання соціальних мереж і онлайн-платформ, впровадити програми лояльності, модернізувати конференц-сервіс, розширити спектр послуг та застосувати гнучку цінову політику. Реалізація цих заходів сприятиме збільшенню клієнтської бази, зміцненню позицій на ринку та зростанню фінансових показників готелю.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8043
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nikolaychik M.A._ ГРС 21 - 1.pdf21,63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.