Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8043
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНіколайчик, М.А.-
dc.date.accessioned2025-08-04T08:42:00Z-
dc.date.available2025-08-04T08:42:00Z-
dc.date.issued2025-06-30-
dc.identifier.citationНіколайчик М.А. Конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності в сучасному ринковому середовищі : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 67 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8043-
dc.description.abstractУ першому розділі розкривається сутність конкурентоспроможності, механізми її забезпечення, основні фактори впливу та життєвий цикл конкурентоспроможності підприємств галузі. Розглядаються методологічні підходи до оцінки конкурентоспроможності, що дозволяє сформувати комплексний теоретичний фундамент. Другий розділ присвячено аналізу готелю «River Side», включно із загальною характеристикою, оцінкою внутрішніх ресурсів та позиціонуванням на ринку готельних послуг Закарпаття. Третій розділ містить рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності готелю та оцінку ефективності запропонованих заходів. Для підвищення конкурентоспроможності готелю «River Side» рекомендовано активізувати використання соціальних мереж і онлайн-платформ, впровадити програми лояльності, модернізувати конференц-сервіс, розширити спектр послуг та застосувати гнучку цінову політику. Реалізація цих заходів сприятиме збільшенню клієнтської бази, зміцненню позицій на ринку та зростанню фінансових показників готелю.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectвнутрішні ресурсиuk_UA
dc.subjectринок готельних послугuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності в сучасному ринковому середовищіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nikolaychik M.A._ ГРС 21 - 1.pdf21,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.