Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8041
Title: | Формування унікальної атмосфери закладу харчування як інструмент залучення клієнтів |
Authors: | Маслова, М.Г. |
Keywords: | унікальна атмосфера заклад харчування залучення клієнтів формування іміджу клієнтська лояльність |
Issue Date: | 30-Jun-2025 |
Publisher: | Університет митної справи та фінансів |
Citation: | Маслова М.Г. Формування унікальної атмосфери закладу харчування як інструмент залучення клієнтів : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 60 с. |
Abstract: | У роботі досліджується поняття атмосфери як важливого елемента продукту підприємства громадського харчування та її вплив на формування лояльності клієнтів. Розглядаються основні складові атмосфери в закладі харчування, що створюють унікальний клієнтський досвід. На прикладі кафе «47 Атмосфер» проведено загальну характеристику закладу та його концепції, а також детальний аналіз складових атмосфери. Дослідження сприйняття атмосфери базується на аналізі відгуків відвідувачів, що дозволяє виявити ключові фактори, які впливають на задоволеність клієнтів. У третій частині запропоновано стратегії покращення атмосфери — розширення літньої тераси, покращення освітлення та акустики для підвищення комфорту. Визначено напрями вдосконалення з урахуванням економічної ефективності. Реалізація заходів сприятиме зростанню доходів і зниженню витрат, що забезпечить економічний ефект і швидку окупність інвестицій. |
URI: | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8041 |
Appears in Collections: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Maslova M.G._ ГРС 21 - 1.pdf | 20,47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.