Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/8041Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Маслова, М.Г. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-08-04T08:28:48Z | - |
| dc.date.available | 2025-08-04T08:28:48Z | - |
| dc.date.issued | 2025-06-30 | - |
| dc.identifier.citation | Маслова М.Г. Формування унікальної атмосфери закладу харчування як інструмент залучення клієнтів : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 60 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/8041 | - |
| dc.description.abstract | У роботі досліджується поняття атмосфери як важливого елемента продукту підприємства громадського харчування та її вплив на формування лояльності клієнтів. Розглядаються основні складові атмосфери в закладі харчування, що створюють унікальний клієнтський досвід. На прикладі кафе «47 Атмосфер» проведено загальну характеристику закладу та його концепції, а також детальний аналіз складових атмосфери. Дослідження сприйняття атмосфери базується на аналізі відгуків відвідувачів, що дозволяє виявити ключові фактори, які впливають на задоволеність клієнтів. У третій частині запропоновано стратегії покращення атмосфери — розширення літньої тераси, покращення освітлення та акустики для підвищення комфорту. Визначено напрями вдосконалення з урахуванням економічної ефективності. Реалізація заходів сприятиме зростанню доходів і зниженню витрат, що забезпечить економічний ефект і швидку окупність інвестицій. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
| dc.subject | унікальна атмосфера | uk_UA |
| dc.subject | заклад харчування | uk_UA |
| dc.subject | залучення клієнтів | uk_UA |
| dc.subject | формування іміджу | uk_UA |
| dc.subject | клієнтська лояльність | uk_UA |
| dc.title | Формування унікальної атмосфери закладу харчування як інструмент залучення клієнтів | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Maslova M.G._ ГРС 21 - 1.pdf | 20,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.