Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8039
Title: | Розвиток кадрового потенціалу як фактор ефективної діяльності кейтерингового підприємства |
Authors: | Биков, М.І. |
Keywords: | кадровий потенціал кейтеринг підприємство корпоративна культура мотивація ефективність трудової діяльності |
Issue Date: | 30-Jun-2025 |
Publisher: | Університет митної справи та фінансів |
Citation: | Биков М.І. Розвиток кадрового потенціалу як фактор ефективної діяльності кейтерингового підприємства : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 64 с. |
Abstract: | В роботі визначено сутність кадрового потенціалу та його роль у розвитку кейтерингових підприємств; розглянуто особливості формування і розвитку кадрового потенціалу в кейтеринговій галузі; проаналізовано вплив корпоративної культури на розвиток кадрового потенціалу підприємств; наведено організаційно-економічну характеристику ТОВ «МПС ПРОДУКТ»; проведено аналіз кадрового складу та його вплив на результати діяльності підприємства; досліджено систему мотивації персоналу і корпоративну культуру; оцінено внутрішні та зовнішні фактори, що впливають на кадровий потенціал кейтерингової компанії; запропоновано рекомендації щодо удосконалення кадрової політики, зокрема впровадження комплексних програм мотивації, навчання та адаптації персоналу, спрямованих на зниження плинності кадрів і розвиток корпоративної культури. Запропоновані заходи дозволять значно зменшити витрати на підбір і навчання нових працівників, підвищити продуктивність персоналу на 20–30% та покращити робочий клімат, що сприятиме зростанню фінансових показників і конкурентоспроможності ТОВ «МПС ПРОДУКТ». |
URI: | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8039 |
Appears in Collections: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bykov M.I._ ГРС 21 - 1.pdf | 21,59 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.