Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8039
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБиков, М.І.-
dc.date.accessioned2025-08-04T08:20:11Z-
dc.date.available2025-08-04T08:20:11Z-
dc.date.issued2025-06-30-
dc.identifier.citationБиков М.І. Розвиток кадрового потенціалу як фактор ефективної діяльності кейтерингового підприємства : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8039-
dc.description.abstractВ роботі визначено сутність кадрового потенціалу та його роль у розвитку кейтерингових підприємств; розглянуто особливості формування і розвитку кадрового потенціалу в кейтеринговій галузі; проаналізовано вплив корпоративної культури на розвиток кадрового потенціалу підприємств; наведено організаційно-економічну характеристику ТОВ «МПС ПРОДУКТ»; проведено аналіз кадрового складу та його вплив на результати діяльності підприємства; досліджено систему мотивації персоналу і корпоративну культуру; оцінено внутрішні та зовнішні фактори, що впливають на кадровий потенціал кейтерингової компанії; запропоновано рекомендації щодо удосконалення кадрової політики, зокрема впровадження комплексних програм мотивації, навчання та адаптації персоналу, спрямованих на зниження плинності кадрів і розвиток корпоративної культури. Запропоновані заходи дозволять значно зменшити витрати на підбір і навчання нових працівників, підвищити продуктивність персоналу на 20–30% та покращити робочий клімат, що сприятиме зростанню фінансових показників і конкурентоспроможності ТОВ «МПС ПРОДУКТ».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.subjectкадровий потенціалuk_UA
dc.subjectкейтерингuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectкорпоративна культураuk_UA
dc.subjectмотиваціяuk_UA
dc.subjectефективність трудової діяльностіuk_UA
dc.titleРозвиток кадрового потенціалу як фактор ефективної діяльності кейтерингового підприємстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bykov M.I._ ГРС 21 - 1.pdf21,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.