Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8034
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевчук, О.О.-
dc.date.accessioned2025-08-04T08:04:56Z-
dc.date.available2025-08-04T08:04:56Z-
dc.date.issued2025-06-30-
dc.identifier.citationШевчук О.О. Використання digital-маркетингу для просування закладу сфери гостинності : кваліфікаційна робота бакалавра : 241«Готельно–ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2025. 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/8034-
dc.description.abstractВ роботі розкрито сучасні підходи до digital-маркетингу в індустрії гостинності; охарактеризовано методи просування готельних і ресторанних послуг; проаналізовано цифрові інструменти у готельно-ресторанному бізнесі; наведено організаційно-економічну характеристику досліджуваного закладу; досліджено маркетингову діяльність підприємства; оцінено рівень конкурентоспроможності в digital-середовищі; розроблено рекомендації щодо вдосконалення digital-маркетингових заходів, зокрема SEO та контент-маркетинг, активність у соцмережах, контекстну рекламу, автоматизацію взаємодії з клієнтами та програми лояльності; оцінено ефективність запропонованих рішень, які сприятимуть підвищенню впізнаваності бренду, збільшенню кількості бронювань, оптимізації маркетингових витрат та покращенню якості обслуговування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.subjectсфера гостинностіuk_UA
dc.subjectпросуванняuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectмаркетингова діяльністьuk_UA
dc.titleВикористання digital-маркетингу для просування закладу сфери гостинностіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shevchuk O.O._ГРС 21 - 2.pdf21,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.