Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7637
Title: Розробка асортименту страв, напоїв та фірмових видів продукції у закладі «Teahouse Botanic
Authors: Чепіга, М.В.
Keywords: розробка меню
асортимент страв та напоїв
класифікація меню
чайний заклад
Issue Date: 29-Jul-2024
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Series/Report no.: 2024;
Abstract: Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення розробки асортименту страв, напоїв і фірмової продукції у закладі ресторанного типу (на прикладі закладу «Teahouse Botanic») Об’єктом дослідження є асортиментна політика закладу ресторанного типу. Предметом дослідження є розробка асортименту страв та напоїв і фірмової продукції у закладі ресторанного типу. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: дослідити етапи розробки меню у закладах ресторанного типу; виокремити особливості у розробці якісного меню; проаналізувати організацію розробки меню у закладі «Teahouse Botanic»; охарактеризувати специфіку у розробці меню для закладу «Teahouse Botanic»; запропонувати шляхи щодо вдосконалення праці «Teahouse Botanic». Методи дослідження: літературно–аналітичний, описовий, спостереження, статистичний, узагальнення, порівняння, застосування маркетингових досліджень з використанням матриць. Результати даного дослідження можуть мати значимість для практичного застосування в рестораторській галузі, сприяючи поліпшенню стратегій бізнесу, розробці нових меню та залученню більшої кількості клієнтів. Вони також можуть відповідати сучасним вимогам споживачів, що прагнуть якісної та автентичної харчової продукції.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7637
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chepiga M.V..pdf23,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.