Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7637
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧепіга, М.В.-
dc.date.accessioned2024-07-29T09:06:20Z-
dc.date.available2024-07-29T09:06:20Z-
dc.date.issued2024-07-29-
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7637-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є удосконалення розробки асортименту страв, напоїв і фірмової продукції у закладі ресторанного типу (на прикладі закладу «Teahouse Botanic») Об’єктом дослідження є асортиментна політика закладу ресторанного типу. Предметом дослідження є розробка асортименту страв та напоїв і фірмової продукції у закладі ресторанного типу. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: дослідити етапи розробки меню у закладах ресторанного типу; виокремити особливості у розробці якісного меню; проаналізувати організацію розробки меню у закладі «Teahouse Botanic»; охарактеризувати специфіку у розробці меню для закладу «Teahouse Botanic»; запропонувати шляхи щодо вдосконалення праці «Teahouse Botanic». Методи дослідження: літературно–аналітичний, описовий, спостереження, статистичний, узагальнення, порівняння, застосування маркетингових досліджень з використанням матриць. Результати даного дослідження можуть мати значимість для практичного застосування в рестораторській галузі, сприяючи поліпшенню стратегій бізнесу, розробці нових меню та залученню більшої кількості клієнтів. Вони також можуть відповідати сучасним вимогам споживачів, що прагнуть якісної та автентичної харчової продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseries2024;-
dc.subjectрозробка менюuk_UA
dc.subjectасортимент страв та напоївuk_UA
dc.subjectкласифікація менюuk_UA
dc.subjectчайний закладuk_UA
dc.titleРозробка асортименту страв, напоїв та фірмових видів продукції у закладі «Teahouse Botanicuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chepiga M.V..pdf23,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.