Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/7637| Назва: | Розробка асортименту страв, напоїв та фірмових видів продукції у закладі «Teahouse Botanic |
| Автори: | Чепіга, М.В. |
| Ключові слова: | розробка меню асортимент страв та напоїв класифікація меню чайний заклад |
| Дата публікації: | 29-лип-2024 |
| Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
| Серія/номер: | 2024; |
| Короткий огляд (реферат): | Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення розробки асортименту страв, напоїв і фірмової продукції у закладі ресторанного типу (на прикладі закладу «Teahouse Botanic») Об’єктом дослідження є асортиментна політика закладу ресторанного типу. Предметом дослідження є розробка асортименту страв та напоїв і фірмової продукції у закладі ресторанного типу. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: дослідити етапи розробки меню у закладах ресторанного типу; виокремити особливості у розробці якісного меню; проаналізувати організацію розробки меню у закладі «Teahouse Botanic»; охарактеризувати специфіку у розробці меню для закладу «Teahouse Botanic»; запропонувати шляхи щодо вдосконалення праці «Teahouse Botanic». Методи дослідження: літературно–аналітичний, описовий, спостереження, статистичний, узагальнення, порівняння, застосування маркетингових досліджень з використанням матриць. Результати даного дослідження можуть мати значимість для практичного застосування в рестораторській галузі, сприяючи поліпшенню стратегій бізнесу, розробці нових меню та залученню більшої кількості клієнтів. Вони також можуть відповідати сучасним вимогам споживачів, що прагнуть якісної та автентичної харчової продукції. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/7637 |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Chepiga M.V..pdf | 23,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.