Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7634
Title: | Локальне меню як сучасний тренд ресторанного господарства |
Authors: | Баранець, Є.О. |
Keywords: | локальне меню локаворство ресторанне господарство органічні продукти місцевий виробник |
Issue Date: | 29-Jul-2024 |
Publisher: | Університет митної справи та фінансів |
Series/Report no.: | 2024; |
Abstract: | Метою представленої дипломної роботи є дослідження та розкриття ролі та значення, а також пропозиції щодо розробки та впровадження локального меню як сучасного тренду ресторанного господарства. Об’єктом дослідження є заклади ресторанного господарства, які запровадили в своєму меню страви, виготовлені з продуктів локального виробництва. Предметом дослідження є локальне меню в закладах ресторанного господарства, його виникнення, розвиток та перспективи. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: розглянути концепцію локального меню і проаналізувати його вплив на сучасну ресторанну індустрію; вивчити тенденції та еволюцію ресторанної індустрії і з'ясувати, як локальне меню стало важливим аспектом для закладів громадського харчування; дослідити переваги та виклики, пов'язані з впровадженням локального меню у ресторанах;. проаналізувати можливості впровадження локального меню в ресторані «Сакура», оцінити його вплив на економічні показники та конкурентоспроможність закладу; розробити практичні рекомендації для розширення локального меню та органічної продукції в ресторанному господарстві. У дослідженні використано ряд загально–наукових методів дослідження, а саме: узагальнення теоретичних досліджень, метод економічного аналізу, методи спостереження, групування, порівняння, графічні методи. Практичне значення: робота поглибить розуміння рестораторами сучасних тенденцій у ресторанній галузі, зокрема, впровадження локаворства, потенціал та переваги застосування локального меню у своєму закладі. |
URI: | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7634 |
Appears in Collections: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Baranets E.O..pdf | 19,95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.