Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7634
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБаранець, Є.О.-
dc.date.accessioned2024-07-29T08:54:04Z-
dc.date.available2024-07-29T08:54:04Z-
dc.date.issued2024-07-29-
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7634-
dc.description.abstractМетою представленої дипломної роботи є дослідження та розкриття ролі та значення, а також пропозиції щодо розробки та впровадження локального меню як сучасного тренду ресторанного господарства. Об’єктом дослідження є заклади ресторанного господарства, які запровадили в своєму меню страви, виготовлені з продуктів локального виробництва. Предметом дослідження є локальне меню в закладах ресторанного господарства, його виникнення, розвиток та перспективи. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: розглянути концепцію локального меню і проаналізувати його вплив на сучасну ресторанну індустрію; вивчити тенденції та еволюцію ресторанної індустрії і з'ясувати, як локальне меню стало важливим аспектом для закладів громадського харчування; дослідити переваги та виклики, пов'язані з впровадженням локального меню у ресторанах;. проаналізувати можливості впровадження локального меню в ресторані «Сакура», оцінити його вплив на економічні показники та конкурентоспроможність закладу; розробити практичні рекомендації для розширення локального меню та органічної продукції в ресторанному господарстві. У дослідженні використано ряд загально–наукових методів дослідження, а саме: узагальнення теоретичних досліджень, метод економічного аналізу, методи спостереження, групування, порівняння, графічні методи. Практичне значення: робота поглибить розуміння рестораторами сучасних тенденцій у ресторанній галузі, зокрема, впровадження локаворства, потенціал та переваги застосування локального меню у своєму закладі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseries2024;-
dc.subjectлокальне менюuk_UA
dc.subjectлокаворствоuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectорганічні продуктиuk_UA
dc.subjectмісцевий виробникuk_UA
dc.titleЛокальне меню як сучасний тренд ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Baranets E.O..pdf19,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.