Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/7634| Назва: | Локальне меню як сучасний тренд ресторанного господарства |
| Автори: | Баранець, Є.О. |
| Ключові слова: | локальне меню локаворство ресторанне господарство органічні продукти місцевий виробник |
| Дата публікації: | 29-лип-2024 |
| Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
| Серія/номер: | 2024; |
| Короткий огляд (реферат): | Метою представленої дипломної роботи є дослідження та розкриття ролі та значення, а також пропозиції щодо розробки та впровадження локального меню як сучасного тренду ресторанного господарства. Об’єктом дослідження є заклади ресторанного господарства, які запровадили в своєму меню страви, виготовлені з продуктів локального виробництва. Предметом дослідження є локальне меню в закладах ресторанного господарства, його виникнення, розвиток та перспективи. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: розглянути концепцію локального меню і проаналізувати його вплив на сучасну ресторанну індустрію; вивчити тенденції та еволюцію ресторанної індустрії і з'ясувати, як локальне меню стало важливим аспектом для закладів громадського харчування; дослідити переваги та виклики, пов'язані з впровадженням локального меню у ресторанах;. проаналізувати можливості впровадження локального меню в ресторані «Сакура», оцінити його вплив на економічні показники та конкурентоспроможність закладу; розробити практичні рекомендації для розширення локального меню та органічної продукції в ресторанному господарстві. У дослідженні використано ряд загально–наукових методів дослідження, а саме: узагальнення теоретичних досліджень, метод економічного аналізу, методи спостереження, групування, порівняння, графічні методи. Практичне значення: робота поглибить розуміння рестораторами сучасних тенденцій у ресторанній галузі, зокрема, впровадження локаворства, потенціал та переваги застосування локального меню у своєму закладі. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/7634 |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Baranets E.O..pdf | 19,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.