Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7622
Title: Нові технології просування послуг в індустрії гостинності
Authors: Хоцевська, В. Р.
Keywords: інноваційні технології
просування
готельно-ресторанний комплекс
соціальні мережі
мобільні додатки
Issue Date: 29-Jul-2024
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Series/Report no.: 2024;
Abstract: Метою даної роботи є вивчення, аналіз та опис новітніх технологій просування послуг в галузі гостинності. Об'єктом дослідження є процес просування послуг за допомогою новітніх технологій в готельно–ресторанному бізнесі Предмет дослідження: теоретичні та практичні аспекти застосування новітніх технологій просування послуг в готельно–ресторанному бізнесу Завдання: проаналізувати теоретичні аспекти розвитку інноваційної діяльності індустрії гостинності; визначити передумови розвитку готельно–ресторанного господарства України; проаналізувати динаміку розвитку готельно–ресторанного господарства; провести комплексну оцінку нових технологій просування; виявити проблеми та перспективи інноваційної діяльності індустрії гостинності України та знайти шляхи для їх усунення; проаналізувати існуючі технології просування. Під час написання дипломної роботи було використано загальнонаукові та спеціальні методи наукового дослідження: метод статистичного аналізу; теоретичний аналіз джерел інформації з проблеми дослідження; метод порівняння; графічний метод. Матеріали роботи можуть бути використані вищими навчальними закладами, для курсів із підготовки та перепідготовки майбутніх фахівців, при викладанні курсів «Організація інноваційної діяльності готельно–ресторанного господарства». Отримані результати можуть бути корисними для роботи готелів та аналогічних засобів розміщення, а також при складанні програми розвитку готельних господарств.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7622
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Khotsevska V. R..pdf25,35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.