Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7519
Назва: | Інвестиційна діяльність підприємств готельно–ресторанного бізнесу |
Автори: | Засуха, М.Ю. |
Ключові слова: | інвестиційна діяльність інновації індустрія гостинності послуга готель ресторан проєкт екологічний кейтеринг органічні продукти |
Дата публікації: | 29-лип-2024 |
Серія/номер: | 2024; |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи: обгрунтування особливостей інвестиційної діяльності готельно–ресторанного бізнесу шляхом впровадження інноваційних послуг для підвищення конкурентоспроможності та задоволення потреб сучасного клієнта. Об’єкт дослідження: процес інвестиційної діяльності закладів готельно–ресторанного бізнесу. Предмет дослідження: сукупність теоретичних, методичних та практичних аспектів інвестиційної діяльності закладів готельно–ресторанного бізнесу. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: визначено інвестиційне забезпечення розвитку підприємства та його інвестиційна привабливість в системі управління процесами залучення інвестицій; проведено оцінку впливу факторів зовнішнього та внутрішнього середовищ на діяльність готельно–ресторанного комплексу; обґрунтувано впровадження інноваційних послуг для покращення діяльності підприємства та визначено ефективність інвестиційного проєкту від запропонованих заходів. Методи дослідження: літературно–аналітичний, математико–статистичний, узагальнення, пояснення, метод аналізу та синтезу, порівняльно–описовий методи. Результати проведеного дослідження можуть допомогти компанії поліпшити позиціювання свого бренду та ефективно управляти інноваційним процесом для досягнення конкурентної переваги, збільшення доходів і прибутковості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7519 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2024_Zasukha M.Yu..pdf | 20,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.