Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7519
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗасуха, М.Ю.-
dc.date.accessioned2024-07-29T10:27:31Z-
dc.date.available2024-07-29T10:27:31Z-
dc.date.issued2024-07-29-
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7519-
dc.description.abstractМета роботи: обгрунтування особливостей інвестиційної діяльності готельно–ресторанного бізнесу шляхом впровадження інноваційних послуг для підвищення конкурентоспроможності та задоволення потреб сучасного клієнта. Об’єкт дослідження: процес інвестиційної діяльності закладів готельно–ресторанного бізнесу. Предмет дослідження: сукупність теоретичних, методичних та практичних аспектів інвестиційної діяльності закладів готельно–ресторанного бізнесу. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: визначено інвестиційне забезпечення розвитку підприємства та його інвестиційна привабливість в системі управління процесами залучення інвестицій; проведено оцінку впливу факторів зовнішнього та внутрішнього середовищ на діяльність готельно–ресторанного комплексу; обґрунтувано впровадження інноваційних послуг для покращення діяльності підприємства та визначено ефективність інвестиційного проєкту від запропонованих заходів. Методи дослідження: літературно–аналітичний, математико–статистичний, узагальнення, пояснення, метод аналізу та синтезу, порівняльно–описовий методи. Результати проведеного дослідження можуть допомогти компанії поліпшити позиціювання свого бренду та ефективно управляти інноваційним процесом для досягнення конкурентної переваги, збільшення доходів і прибутковості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseries2024;-
dc.subjectінвестиційна діяльністьuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectпослугаuk_UA
dc.subjectготельuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectекологічний кейтерингuk_UA
dc.subjectорганічні продуктиuk_UA
dc.titleІнвестиційна діяльність підприємств готельно–ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Zasukha M.Yu..pdf20,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.