Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7519
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Засуха, М.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-29T10:27:31Z | - |
dc.date.available | 2024-07-29T10:27:31Z | - |
dc.date.issued | 2024-07-29 | - |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7519 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи: обгрунтування особливостей інвестиційної діяльності готельно–ресторанного бізнесу шляхом впровадження інноваційних послуг для підвищення конкурентоспроможності та задоволення потреб сучасного клієнта. Об’єкт дослідження: процес інвестиційної діяльності закладів готельно–ресторанного бізнесу. Предмет дослідження: сукупність теоретичних, методичних та практичних аспектів інвестиційної діяльності закладів готельно–ресторанного бізнесу. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: визначено інвестиційне забезпечення розвитку підприємства та його інвестиційна привабливість в системі управління процесами залучення інвестицій; проведено оцінку впливу факторів зовнішнього та внутрішнього середовищ на діяльність готельно–ресторанного комплексу; обґрунтувано впровадження інноваційних послуг для покращення діяльності підприємства та визначено ефективність інвестиційного проєкту від запропонованих заходів. Методи дослідження: літературно–аналітичний, математико–статистичний, узагальнення, пояснення, метод аналізу та синтезу, порівняльно–описовий методи. Результати проведеного дослідження можуть допомогти компанії поліпшити позиціювання свого бренду та ефективно управляти інноваційним процесом для досягнення конкурентної переваги, збільшення доходів і прибутковості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | - |
dc.subject | інвестиційна діяльність | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | послуга | uk_UA |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | проєкт | uk_UA |
dc.subject | екологічний кейтеринг | uk_UA |
dc.subject | органічні продукти | uk_UA |
dc.title | Інвестиційна діяльність підприємств готельно–ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2024_Zasukha M.Yu..pdf | 20,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.