Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7515
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРоманюк, І.Ю.-
dc.date.accessioned2024-07-29T09:37:28Z-
dc.date.available2024-07-29T09:37:28Z-
dc.date.issued2024-07-29-
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7515-
dc.description.abstractМетою дослідження є: узагальнення теоретичних основ, розробка інструментарію та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення процесу організації wellness-послуг у готелі. Об'єктом дослідження є процес організації wellness-послуг в готелі. Предмет дослідження – організація wellness-послуг в готелі. У дослідженні використано загально-наукові та спеціальні методи дослідження. У тому числі: аналіз та синтез (для визначення особливостей поняття «wellness», «wellness-готелі» тощо), системний аналіз (для розкладення на структурні частини поняття «wellness-послуг»), групування та табличний (для наочного відображення результатів), метод економічного аналізу (для обґрунтування та визначення ефекту від впроваджених заходів), експертний метод (посилання на думки експертів в напрямку запровадження wellness-послуг). Виходячи з поставленої мети, в роботі охарактеризовано концепцію wellness, її складові в організації роботи готельних підприємств; визначено особливості організації wellness-послуг у готелях; проаналізовано особливості організації діяльності та фінансові результати ТОВ «МЕНОРА ЛТД»; здійснено аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища ТОВ «МЕНОРА ЛТД»; визначено напрями удосконалення процесу організації wellness-послуг у готелі «Менора»; обґрунтувано економічну ефективності впровадження додаткових wellness-послуг у готелі «Менора»; розроблено пропозиції щодо підвищення якості wellness-послуг у готелі «Менора». Практичне значення визначається можливістю використання результатів кваліфікаційної роботи в удосконалені процесу організації wellness-послуг в готелі на основі впровадження інноваційних wellness-послуг та організації роботи фіто-бару.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseries2024;-
dc.subjectwellness-послугиuk_UA
dc.subjectwellness-готеліuk_UA
dc.subjectорганізація діяльностіuk_UA
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectпроцес обслуговуванняuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.titleОрганізація wellness–послуг в готеліuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Romanyuk I.Yu..pdf25,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.