Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7515
Title: | Організація wellness–послуг в готелі |
Authors: | Романюк, І.Ю. |
Keywords: | wellness-послуги wellness-готелі організація діяльності здорове харчування аналіз ефективність процес обслуговування розвиток |
Issue Date: | 29-Jul-2024 |
Publisher: | Університет митної справи та фінансів |
Series/Report no.: | 2024; |
Abstract: | Метою дослідження є: узагальнення теоретичних основ, розробка інструментарію та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення процесу організації wellness-послуг у готелі. Об'єктом дослідження є процес організації wellness-послуг в готелі. Предмет дослідження – організація wellness-послуг в готелі. У дослідженні використано загально-наукові та спеціальні методи дослідження. У тому числі: аналіз та синтез (для визначення особливостей поняття «wellness», «wellness-готелі» тощо), системний аналіз (для розкладення на структурні частини поняття «wellness-послуг»), групування та табличний (для наочного відображення результатів), метод економічного аналізу (для обґрунтування та визначення ефекту від впроваджених заходів), експертний метод (посилання на думки експертів в напрямку запровадження wellness-послуг). Виходячи з поставленої мети, в роботі охарактеризовано концепцію wellness, її складові в організації роботи готельних підприємств; визначено особливості організації wellness-послуг у готелях; проаналізовано особливості організації діяльності та фінансові результати ТОВ «МЕНОРА ЛТД»; здійснено аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища ТОВ «МЕНОРА ЛТД»; визначено напрями удосконалення процесу організації wellness-послуг у готелі «Менора»; обґрунтувано економічну ефективності впровадження додаткових wellness-послуг у готелі «Менора»; розроблено пропозиції щодо підвищення якості wellness-послуг у готелі «Менора». Практичне значення визначається можливістю використання результатів кваліфікаційної роботи в удосконалені процесу організації wellness-послуг в готелі на основі впровадження інноваційних wellness-послуг та організації роботи фіто-бару. |
URI: | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7515 |
Appears in Collections: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Romanyuk I.Yu..pdf | 25,47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.