Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7515
Назва: | Організація wellness–послуг в готелі |
Автори: | Романюк, І.Ю. |
Ключові слова: | wellness-послуги wellness-готелі організація діяльності здорове харчування аналіз ефективність процес обслуговування розвиток |
Дата публікації: | 29-лип-2024 |
Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
Серія/номер: | 2024; |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є: узагальнення теоретичних основ, розробка інструментарію та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення процесу організації wellness-послуг у готелі. Об'єктом дослідження є процес організації wellness-послуг в готелі. Предмет дослідження – організація wellness-послуг в готелі. У дослідженні використано загально-наукові та спеціальні методи дослідження. У тому числі: аналіз та синтез (для визначення особливостей поняття «wellness», «wellness-готелі» тощо), системний аналіз (для розкладення на структурні частини поняття «wellness-послуг»), групування та табличний (для наочного відображення результатів), метод економічного аналізу (для обґрунтування та визначення ефекту від впроваджених заходів), експертний метод (посилання на думки експертів в напрямку запровадження wellness-послуг). Виходячи з поставленої мети, в роботі охарактеризовано концепцію wellness, її складові в організації роботи готельних підприємств; визначено особливості організації wellness-послуг у готелях; проаналізовано особливості організації діяльності та фінансові результати ТОВ «МЕНОРА ЛТД»; здійснено аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища ТОВ «МЕНОРА ЛТД»; визначено напрями удосконалення процесу організації wellness-послуг у готелі «Менора»; обґрунтувано економічну ефективності впровадження додаткових wellness-послуг у готелі «Менора»; розроблено пропозиції щодо підвищення якості wellness-послуг у готелі «Менора». Практичне значення визначається можливістю використання результатів кваліфікаційної роботи в удосконалені процесу організації wellness-послуг в готелі на основі впровадження інноваційних wellness-послуг та організації роботи фіто-бару. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7515 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2024_Romanyuk I.Yu..pdf | 25,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.