Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/7384Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Жигілій, С. Є. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-03-03T13:54:30Z | - |
| dc.date.available | 2025-03-03T13:54:30Z | - |
| dc.date.issued | 2024-07-30 | - |
| dc.identifier.citation | Жигілій С. Є. Формування позитивного іміджу закладу вищої освіти у соціальних мережах : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 061 «Журналістика» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 36 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/7384 | - |
| dc.description.abstract | Мета кваліфікаційної роботи: формування позитивного іміджу закладу вищої освіті у світі соціальних мереж. Актуальність та новизна інформаційного продукту: підвищення іміджу Університету митної справи та фінансів шляхом створення інформаційного продукту «Віртуальна екскурсія музеєм митної справи України». Розробка соціальних мереж , що відповідатимуть цільової аудиторії . Загальний доступ до інформації, яка допоможе відповісти на питання. Обмін всезагальною інформацією, досвідом, участь у заходах, конференціях та проєктах. Можливість підвищити імідж закладу вищої освіти та збільшити кількість студентів. Зміст інформаційної акції: відеоролик «4 зала музею. Історія університету». | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
| dc.subject | імідж | uk_UA |
| dc.subject | заклад вищої освіті | uk_UA |
| dc.subject | інформаційний продукт | uk_UA |
| dc.subject | цільова аудиторія | uk_UA |
| dc.title | Формування позитивного іміджу закладу вищої освіти у соціальних мережах | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 061 Журналістика | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2024_Zhigiliy_061_Bak.pdf | 695,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.