Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7332
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Аксьонов, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-28T11:57:40Z | - |
dc.date.available | 2025-02-28T11:57:40Z | - |
dc.date.issued | 2024-07-30 | - |
dc.identifier.citation | Аксьонов О. І. Лендінг-сторінка як інструмент просування бренду : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 061 «Журналістика» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 46 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7332 | - |
dc.description.abstract | Мета кваліфікаційної роботи: розробка та реалізація ефективної лендінг-сторінки з метою підвищення конверсії та популяризації бренду в цифровому середовищі. Проект передбачає аналіз цільової аудиторії, конкурентного середовища та ключових трендів у веб-дизайні, створення зручного та естетичного інтерфейсу, оптимізованого для конверсії, а також впровадження стратегій контентного маркетингу та SEO для підвищення видимості та привертання цільового трафіку на сайт. Актуальність і новизна інформаційного продукту: у його здатності відповідати потребам та очікуванням цифрового споживача, а також впроваджувати передові підходи та технології, що дозволяють створити цікаве, інтерактивне та естетичне веб-середовище для представлення бренду. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.subject | лендінг-сторінка | uk_UA |
dc.subject | лендінг-пейдж | uk_UA |
dc.subject | лендінг | uk_UA |
dc.subject | просування бренду | uk_UA |
dc.subject | landing | uk_UA |
dc.subject | landing page | uk_UA |
dc.title | Лендінг-сторінка як інструмент просування бренду | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність: 061 Журналістика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Aksonov_061_Bak.pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.