Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7280
Title: | Формування асортиментної політики закладу ресторанного бізнесу |
Authors: | Наумович, Т. Р. |
Keywords: | асортимент асортиментна політика асортиментний портфель ринок оптимізація маркетинг оптимізація оптимізація асортиментного портфелю стратегічні рішення |
Issue Date: | 5-Aug-2024 |
Publisher: | Університет митної справи та фінансів |
Citation: | Наумович Т. Р. Формування асортиментної політики закладу ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 70 с. |
Series/Report no.: | 2024; |
Abstract: | В роботі визначено сутність та поняття асортиментної політики; обґрунтовано використання таксономічного аналізу, що надає можливість своєчасно діагностувати наявність кризових явищ на підприємстві і сприятиме розробці ефективних фінансових управлінських рішень; досліджено методичний інструментарій оптимізації асортиментного портфеля, який заснований на використанні стратегічних портфельних методів; запропоновано основні напрями підвищення ефективності управління асортиментною політикою підприємства. |
URI: | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7280 |
Appears in Collections: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Naumovich T.R..pdf | 19,61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.