Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7280
Title: Формування асортиментної політики закладу ресторанного бізнесу
Authors: Наумович, Т. Р.
Keywords: асортимент
асортиментна політика
асортиментний портфель
ринок
оптимізація
маркетинг
оптимізація
оптимізація асортиментного портфелю
стратегічні рішення
Issue Date: 5-Aug-2024
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Наумович Т. Р. Формування асортиментної політики закладу ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 70 с.
Series/Report no.: 2024;
Abstract: В роботі визначено сутність та поняття асортиментної політики; обґрунтовано використання таксономічного аналізу, що надає можливість своєчасно діагностувати наявність кризових явищ на підприємстві і сприятиме розробці ефективних фінансових управлінських рішень; досліджено методичний інструментарій оптимізації асортиментного портфеля, який заснований на використанні стратегічних портфельних методів; запропоновано основні напрями підвищення ефективності управління асортиментною політикою підприємства.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7280
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Naumovich T.R..pdf19,61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.