Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7280
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНаумович, Т. Р.-
dc.date.accessioned2024-08-05T16:28:46Z-
dc.date.available2024-08-05T16:28:46Z-
dc.date.issued2024-08-05-
dc.identifier.citationНаумович Т. Р. Формування асортиментної політики закладу ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7280-
dc.description.abstractВ роботі визначено сутність та поняття асортиментної політики; обґрунтовано використання таксономічного аналізу, що надає можливість своєчасно діагностувати наявність кризових явищ на підприємстві і сприятиме розробці ефективних фінансових управлінських рішень; досліджено методичний інструментарій оптимізації асортиментного портфеля, який заснований на використанні стратегічних портфельних методів; запропоновано основні напрями підвищення ефективності управління асортиментною політикою підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseries2024;-
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectасортиментна політикаuk_UA
dc.subjectасортиментний портфельuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectоптимізаціяuk_UA
dc.subjectмаркетингuk_UA
dc.subjectоптимізаціяuk_UA
dc.subjectоптимізація асортиментного портфелюuk_UA
dc.subjectстратегічні рішенняuk_UA
dc.titleФормування асортиментної політики закладу ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Naumovich T.R..pdf19,61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.