Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7280
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Наумович, Т. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-05T16:28:46Z | - |
dc.date.available | 2024-08-05T16:28:46Z | - |
dc.date.issued | 2024-08-05 | - |
dc.identifier.citation | Наумович Т. Р. Формування асортиментної політики закладу ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 70 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7280 | - |
dc.description.abstract | В роботі визначено сутність та поняття асортиментної політики; обґрунтовано використання таксономічного аналізу, що надає можливість своєчасно діагностувати наявність кризових явищ на підприємстві і сприятиме розробці ефективних фінансових управлінських рішень; досліджено методичний інструментарій оптимізації асортиментного портфеля, який заснований на використанні стратегічних портфельних методів; запропоновано основні напрями підвищення ефективності управління асортиментною політикою підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | - |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.subject | асортиментна політика | uk_UA |
dc.subject | асортиментний портфель | uk_UA |
dc.subject | ринок | uk_UA |
dc.subject | оптимізація | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.subject | оптимізація | uk_UA |
dc.subject | оптимізація асортиментного портфелю | uk_UA |
dc.subject | стратегічні рішення | uk_UA |
dc.title | Формування асортиментної політики закладу ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Naumovich T.R..pdf | 19,61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.