Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7277
Назва: Формування економічного потенціалу підприємства готельного господарства
Автори: Рублєвська, С. П.
Ключові слова: готель
індустрія гостинності
потенціал
економічний потенціал
ефективність
управління
Дата публікації: 3-сер-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Рублєвська С. П. Формування економічного потенціалу підприємства готельного господарства : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 65 с.
Серія/номер: 2024;
Короткий огляд (реферат): В роботі визначено сутність економічного потенціалу та чинники його формування; розглянуто методичні підходи оцінювання економічного потенціалу підприємства; проаналізовано виробничий, трудовий, фінансовий потенціали готелю «Optima Collection Дніпро»; проведена оцінка ефективності управління економічним потенціалом підприємства; визначено резерви зростання ефективності управління економічним потенціалом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7277
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rublevska S.P..pdf19,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.