Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7277
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рублєвська, С. П. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-03T12:08:24Z | - |
dc.date.available | 2024-08-03T12:08:24Z | - |
dc.date.issued | 2024-08-03 | - |
dc.identifier.citation | Рублєвська С. П. Формування економічного потенціалу підприємства готельного господарства : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 65 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7277 | - |
dc.description.abstract | В роботі визначено сутність економічного потенціалу та чинники його формування; розглянуто методичні підходи оцінювання економічного потенціалу підприємства; проаналізовано виробничий, трудовий, фінансовий потенціали готелю «Optima Collection Дніпро»; проведена оцінка ефективності управління економічним потенціалом підприємства; визначено резерви зростання ефективності управління економічним потенціалом. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | - |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | потенціал | uk_UA |
dc.subject | економічний потенціал | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.title | Формування економічного потенціалу підприємства готельного господарства | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rublevska S.P..pdf | 19,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.