Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7277
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРублєвська, С. П.-
dc.date.accessioned2024-08-03T12:08:24Z-
dc.date.available2024-08-03T12:08:24Z-
dc.date.issued2024-08-03-
dc.identifier.citationРублєвська С. П. Формування економічного потенціалу підприємства готельного господарства : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 65 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7277-
dc.description.abstractВ роботі визначено сутність економічного потенціалу та чинники його формування; розглянуто методичні підходи оцінювання економічного потенціалу підприємства; проаналізовано виробничий, трудовий, фінансовий потенціали готелю «Optima Collection Дніпро»; проведена оцінка ефективності управління економічним потенціалом підприємства; визначено резерви зростання ефективності управління економічним потенціалом.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseries2024;-
dc.subjectготельuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectпотенціалuk_UA
dc.subjectекономічний потенціалuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.titleФормування економічного потенціалу підприємства готельного господарстваuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rublevska S.P..pdf19,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.